Reserveren: mail naar reserveringen@louest.nl

MENU DU CHEF
(gerechten zijn ook los te bestellen)

Voorgerechten
Gepekeld Goudbrasem | Knapperige Ui | Mayonaise van Gekarameliseerde Ui & Gerookte Aberlour Whisky | Lichte Kerrie-Olie | Frisse Structuren van Komkommer
Langzaam gegaarde Polderhoender | In Ganzenvet Gekonfijte Opperdoezer Aardappels | Raapstelen | Gepofte Puntpaprika | Dressing van Truffel

Hoofdgerechten
Gegrilde zijlende van Australische Rund | Geglaceerde Artisjokbodem | Korenaar Asperges | Roodlof | Jus van Verse Lavas
Tongscharfilet uit de Oven | Octopus a la Gallega | Wilde Rijst uit Saffraan Bouillon | Spaanse Peper, Romantic Tomaatjes | Scheuten van Knoflook

Nagerechten
Pêche Melba | Gepocheerde Witte Perzik | Saus van Frambozen | Vanille Roomijs | Geschaafde Amandelen | Verse Slagroom
Frangipane | Franse amandeltaart | Citroenijs | Witte chocolademousse | Sinsaasappelmarmelade | €8
Kaasplankje | Appelstroop | Brood | €10

MEDITERRANE TAPAS
Ook heeft u bij het diner de keuze uit vers bereide Mediterrane tapas.