Reserveren: mail naar reserveringen@louest.nl

MENU DU CHEF
(gerechten zijn ook los te bestellen)

Voorgerechten
Sashimi van Tonijn
| Geschroeide Langoustine | Witlof en Red Meat Radijs | Stroop van Schelpdieren Karamel | Wasabi Kruim | €12
Borst en Poot van Kwartel |Compote van Witte Ui | Brioche Crouton | Dressing van Granny Smith | €12

Hoofdgerechten
Roodbaars uit de Oven | Mediterrane Ratatouille | Geglaceerde Baby Maïs| Daikon Cress | Saus van Kalamata Olijven | €21
Biodynamisch Biefstukje van Baambrugs Big van Boerderij Lindenhoff | San Daniel Ham |Pastinaak Crème | Rucola en Enoki Paddenstoelen | Jus van Verse Laurier | €23

Nagerechten
Crème Brûlée | Passievrucht | Vanille IJs | €8
Frangipane | Franse Amandel Taart | Citroenijs | Witte Chocolademousse en sinaasappelmarmelade | €8
Kaasplankje | Appelstroop | Vijgencompote | Brood | €10

MEDITERRANE TAPAS
Ook heeft u bij het diner de keuze uit vers bereide Mediterrane tapas.