Reserveren: mail naar reserveringen@louest.nl

MENU DU CHEF €38
(gerechten zijn ook los te bestellen)

Voorgerechten
Scholfilet in lavendelboter gegaard | Tomatenbouillon | Avocado-Tomaten Concassé | Kropsla | Limoenzeste | €12
Langzaam gegaarde Polderhoender | In Ganzenvet Gekonfijte Opperdoezer Aardappels | Raapstelen | Gepofte Puntpaprika | Dressing van Truffel | €12

Hoofdgerechten
Black Angus Runderstaartstuk gebraden | Geroosterde rode ui | Pastinaak – Vanille Crème | Haricots Verts | Aardappelkaantjes | Jus van gedroogde sinaasappel | €23
Tongscharfilet uit de Oven | Octopus a la Gallega | Wilde Rijst uit Saffraan Bouillon | Spaanse Peper, Romantic Tomaatjes | Scheuten van Knoflook | €21

Nagerechten
Panna Cotta van witte chocolade | Mango – Passievrucht topping | Amandelkrullen | Mango-ijs | Gezouten karamel | €8
Frangipane | Franse amandeltaart | Citroenijs | Witte chocolademousse | Sinsaasappelmarmelade | €8
Kaasplankje | Appelstroop | Brood | €10

MEDITERRANE TAPAS
Ook heeft u bij het diner de keuze uit vers bereide Mediterrane tapas.