Reserveren: mail naar reserveringen@louest.nl

MENU DU CHEF €38
(gerechten zijn ook los te bestellen)

Voorgerechten
Zeewolf uit de oven
| Kokkels | Crème van Doperwten | Crazy Pea | Beurre Blanc van Limoenblad | €13
Salade Bresaola | Radicchio | Gele Watermeloen | Sjalot | Verse Kruiden Sla | Aceto Balsamico | €11

Hoofdgerechten
Lamsrack | Witte Asperges | Zeekraal | Lamsoor | Rösti | Jus van Knoflook en Wilde Tijm | €23
Zeebaars op de Huid Gebakken | Polenta van Venkelkruid | Lima Bonen | Himalaya Zeezout | Dressing van Vadouvan | €21

Nagerechten
Lambada Aardbeien | Rozenwater | Sabayon van Vanille | Witte Chocolade IJs | Crumble | €8
Frangipane | Franse amandeltaart | Citroenijs | Witte chocolademousse | Sinsaasappelmarmelade | €8
Kaasplankje | Appelstroop | Brood | €10

MEDITERRANE TAPAS
Ook heeft u bij het diner de keuze uit vers bereide Mediterrane tapas.