Reserveren: mail naar reserveringen@louest.nl

MEDITERRANE TAPAS (borrel & diner) | alle geserveerd met brood

Pain l’Ouest brood met huisgemaakte smeersels | €6.25
Rilette | Romig | Gerookte Makreel
Wortel | Basilicum | Cashewnoten
Humus | Rode Biet | Kummel

Romige Pompoen Soep | Kikkererwten | Verse Koriander | Kokos Melk €7.50

Pastinaak | Butternut Pompoen | Gele & Choggia Biet | Vanille Olie | €5.75

Frittata | Spinazie | Feta | Griekse Yoghurt | Munt | €6.75

Veggieburgertje | Zongedroogde Tomaat | Advocado | Halloumi | Manchego | €5.75

Dorade Royal | Black Beans | Waterkers | Rettich | Bosui | €11.50

Valenciaanse Mosselen | Gerookt Paprikapoeder | Knoflook | Tomaat | €10.50

De Drie Gebakken Oesters | Haringkuit | Sjalot | €10.50

Yellowfin Tonijn | Groene Kruiden | Mierikswortelmayonaise | €10.75

Black Tiger Gamba’s | Venkel | Spaanse Peper | Sambucca | €10.75

Chorizo Salchichas | Artisjokken Harten | Romantic Trostomaat | €8.75

Paté | Fazant | Pistache | Gebrande Vijg | €5.75

Steak & Sticky | Entrecote | Gekarameliseerde Sjalot | Seizoensgroenten | €11.50

Mini Hamburger | MRIJ Rund | Vijg | Port | Gorgonzola ( of kaas naar keuze ) | €6.75

Kippendij | Sereh | Citroen | Advocado | Paprika | Waterkers | €8.50

Crostini’s | Getoast Brood | Vlees | Vis | Vegetarisch
4 stuks | €4.75
8 stuks | €9.50
12 stuks | €14.25

Plateau du Chef (voor bij de borrel| €21
Proverij van Tapas | Charcuterie & Fromage | Brood


OLIJVEN | blend van groene Italiaanse en zwarte Griekse Kalamata olijven

gemarineerd in citroen en sereh | €4.00
gemarineerd in knoflook en tijm | €4.00


BITTERBALLEN
rundvlees bitterballen uit de oven van Kwekkeboom

6 stuks | €5.75
12 stuks | €11
24 stuks | €19


NOTEN & CHIPS | keuze mix van 3 onderstaande

gerookte amandelen, gebakken pistaches, gesuikerde pinda’s | €3.75

gezouten cashewnoten,  Japanse wasabi pinda’s | €3.75

Groentechips | €3.25


BORREL PLATEAUS

Plateau du Chef | €21

een proeverij van de kaart bestaande uit mediterrane tapas, charcuterie &  fromage, geserveerd met brood

Plateau charcuterie & fromage

charcuterie & kazen van Boerderij Lindenhoff, geserveerd met brood

Keuze uit:

Plateau charcuterie gemengd

3 soorten charcuterie (130 gram) | €15.50
4 soorten charcuterie (180 gram) | €19.50

Plateau charcuterie &  fromage gemengd

3 soorten charcuterie & 3 soorten kazen | €25


CHARCUTERIE | charcuterie van Boerderij Lindenhoff, geserveerd met brood

Pata negra Iberico (80 gram) | €13.50
St Daniele (80 gram) | €8.75
Coppa di Parma (80 gram) | €8.75
Serrano (80 gram) | €8.75
Chorizo Iberico Bellota(80 gram) | €8.25
Cecina de Vaca (80 gram) | €8.75


WORSTEN droge worsten (150 gram) van worstmakers Meat Cuisine | per worst €9.50

Keuze uit 2 wisselende smaken, vraag de bediening welke.

PATÉ FAZANT & PISTACHE
grove paté (75 gram) gemaakt met fazant, en pistache geserveerd met gebrande vijg en brood | €5.75


FROMAGE | stel zelf uw kaasplank samen met de kazen van Boerderij Lindenhoff, geserveerd met brood en appelstroop

Per stuk à 75 gram | €7
3 kazen à 35 gram per stuk | €9.50
4 kazen à 35 gram per stuk | €12.50
5 kazen à 35 gram per stuk | €15.50
6 kazen à 35 gram per stuk | €18.50

Keuze uit:

Boeren Truffel (rauwe koemelk) | Deze Hollandse licht belegen kaas heeft een delicate smaak door de toevoeging van zwarte truffel

Manchego DOP (gepasteuriseerde schapenmelk) | Licht pikante en zoute smaak door negen maanden rijping uit La Mancha

Taleggio (gepasteuriseerde koemelk) | Heerlijk zachte smaak, licht zoet en een combinatie van witte truffels en amandelen

Delice de Bourgogne (gepasteuriseerde koemelk) | De kaas heeft een zeer romige en delicate textuur door de room die toegevoegd wordt bij de bereiding. De korst is zacht en wit met een bloemige textuur en een licht aroma van paddenstoelen.

Coulomiers (rauwe koemelk) | Een franse zachte witschimmelkaas met een verfijnde smaak en een hint van zoete amandel. De oorsprong van de kaas ligt in het Seine et Mame gebied rond het plaatsje Coulommiers.

Pave d’Affinois (rauwe koemelk) | Deze kaas is een erg romig verfijnd koemelk kaasje uit Frankrijk met een gelig teer korstje en een volle romige smaak.

Camembert de Normandie AOC (rauwe koemelk) | Overrijpe witschimmel, afkomstig van de Vache Normandie

Abondance (rauwe koemelk) | Halfharde kaas uit de Savoie met tonen van hazelnoot en een lichte bitterheid. Oorspronkelijk sinds de 14e eeuw gemaakt vanuit het Sainte Marie D’Abondance klooster.

Comté réserve du Fort (rauwe koemelk) | Uit het Jura gebergte, een harde kaas van hoog niveau, zoet nootachtig met eiwitkristallen

Remeker Rijp Bio (rauwe koemelk) | Gemaakt op boerderij de Groote Voort van de extra dikke melk van Jersey koeien. De korst wordt ingewreven met boterolie, waarna de kaas 8 tot 9 maanden rijping krijgt.

Verzin Vacca (rauwe koemelk) | Deze Italiaanse blauwschimmelkaas is zacht, smeerbaar gemaakt van volle romige koemelk. De smaak is sterk maar helder met hints van verse melk. De kaas wordt gerijpt voor een periode van minimaal 60 dagen.

St. Augur (gepasteuriseerde koemelk) | Dit is een Franse blauwschimmel, die milder is dan Roquefort. De kaas is romig en pittig en de melk is afkomstig van koeien uit het Auvergne gebied.

Blu al Vin Santo (rauwe koemelk) | Een kleine blauwe kaas gerijpt in een heilige wijn, de “Vin Santo”. Een Toscaanse dessertwijn, die gemaakt wordt van ingedroogde druiven. De kaas wordt in een houten wijnvat ondergedompeld in de Vin Santo en afgedekt met de most van de geperste druiven. Pas na 20 tot 30 dagen is de kaas klaar voor consumptie. De blauwschimmels in de kaas, gecombineerd met zoete, fruitige smaak van de Vin Santo resulteert in een bouquet van geuren en onbeschrijfelijke smaken.

Roquefort Pappillon Noir (rauwe schapenmelk) | Roquefort is een Franse blauwschimmel met een beschermde naam. Deze kaas is genoemd naar het dorp Roquefort sur Soulzon en mag alleen daar uit de buurt komen. Detextuur is glad en bijna smeerbaar met aroma’s van noten en rozijnen. De smaak is subtiel en complex met een pittige nasmaak. Alleen de beste kazen krijgen het Pappillon keurmerk.

Cabrales Valdeon (gepasteuriseerde geit-, schaap- & koemelk) | Een Noord Spaanse blauwschimmel gemaakt met een combinatie van koe, schaap en geitenmelk. De kaas is zoet en fris en gerijpt ingepakt in esdoorn bladeren in de grotten van het Picos De Europa gebergte.

* Wist u dat Italiaanse blauwschimmelkazen overwegend een groene tint hebben, terwijl de aderen in de Franse kaas overwegend blauw zijn?